Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τιραμισού σε φόρμα τάρτας

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή τιραμισού σε φόρμα τάρτας;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Χτυπάμε καλά τα αυγά και τη ζάχαρη, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υγρά υλικά, προσθέτουμε το κακάο και το αλεύρι και μετά προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια. Αφού λαδώσουμε καλά τη φόρμα για τάρτα, την ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 25 λεπτά, που μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον φούρνο.
  2. Φτιάχνουμε την κρέμα όσο είναι το κέικ μας στο φούρνο. Προσθέστε το γάλα, το αλεύρι, τη ζάχαρη και χτυπήστε ελαφρά πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα. Προσθέτουμε τον κρόκο του αυγού, το βάζουμε στη φωτιά, το ψήνουμε ανακατεύοντας και το αφήνουμε να κρυώσει. Φυσικά, αφού τελειώσουν όλες οι διαδικασίες, το κέικ και η κρέμα κρυώνουν ???????? Στη συνέχεια, βρέχουμε το κέικ μας με το νερό του καφέ που ετοιμάσαμε και του περιχύνουμε την κρέμα.

Σημείωση: Αν διατηρηθεί στο ψυγείο για 1-2 ώρες, είναι καλύτερα. Το στόλισα και με κρέμα ζαχαροπλαστικής και τέλος μπορείτε να το διακοσμήσετε με κακάο.

Πώς να φτιάξετε τιραμισού σε φόρμα τάρτας με φωτογραφία

Τιραμισού σε φόρμα τάρτας
Τιραμισού σε φόρμα τάρτας
Τιραμισού σε φόρμα τάρτας
Τιραμισού σε φόρμα τάρτας
Τιραμισού σε φόρμα τάρτας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button