Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Νόστιμο χυμώδες περιτύλιγμα φύλλων

Πώς να φτιάξετε μια νόστιμη συνταγή με φύλλα κρέατος;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Περνάμε τα φύλλα άλμης σε ζεστό νερό. Βάζουμε τον κιμά σε ένα βαθύ μπολ. Αφήνουμε το ρύζι να μουλιάσει σε ζεστό νερό για 15-20 λεπτά πριν. Στη συνέχεια πλένουμε και στραγγίζουμε και προσθέτουμε στον κιμά. Τρίβουμε τις ντομάτες. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με τα χέρια μας.

Η γεμιστή άνοιξη προσθέτει υπέροχη γεύση. Σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε

Βάζω μερικά φύλλα στον πάτο της κατσαρόλας ώστε να καλύψουν τον πάτο. Ας κορδόνισουμε τα γεμιστά που τυλίξαμε πάνω του. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας σε περίπου 3 ποτήρια ζεστό νερό και ανακατέψτε. Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος της γλάστρας σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λιγότερο νερό πελτέ ντομάτας. Αρκεί να μην ξεπεράσουμε τις κορυφαίες γέμιση. Ας του βάλουμε ένα πιάτο πορσελάνης. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά ανάλογα με το χρόνο μαλακώματος του φύλλου. Μαγείρεψα για περίπου 45 λεπτά.

Στη συνέχεια, μπορείτε να το πάρετε σε ένα πιάτο σερβιρίσματος και να το σερβίρετε. Αν θέλετε, μπορείτε να το σερβίρετε με σκόρδο ή απλό γιαούρτι και να προσθέσετε πάνω πιπεριά τσίλι ή σάλτσα ντοματοπελτέ.

Καλή όρεξη????

Λαχταριστή συνταγή τυλίγματος με φύλλα κρέατος με φωτογραφία

Νόστιμο χυμώδες περιτύλιγμα φύλλων

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button